Det er altid nemt og enkelt at handle online på Kontakt.dk. Når du har afgivet din ordre, modtager du automatisk en e-mail med bekræftelse på din bestilling. Når vi har behandlet din ordre, modtager du en e-mail med din ordrebekræftelse, som indeholder din faktura og Track & Trace nummer.

Vær opmærksom på, om du har indtastet korrekt adresse samt e-mail, da du ellers ikke vil modtage din ordrebekræftelse med dit Track & Trace nummer på din pakke.

Vær opmærksom på at bestillingsvarer og møbler bliver leveret med en fragtmand, hvorfor det ikke er muligt at vælge bestemte leveringsdatoer og steder. Du vil i stedet blive kontaktet af en fragtmand, som laver en aftale omkring levering, og tidspunktet på dagen afhænger som oftest af fragtmandens rute, men du vil naturligvis blive oplyst herom.

Generelle oplysninger

Kontakt.dk

Edvard thomsens vej 

2300 København

Tlf.: +45 71749494

CVR: 35775986

Mail: kundeservice@kontakt.dk

Kontakt.dk besvarer mails indenfor 24 timer i hverdagen.

Betaling Ved betaling via Dankort og Visa, Eurocard, Mastercard trækker kontakt.dk det beløb som svarer til købesummen – og ikke mere og trækkes først på dit kort når varen afsendes. Betaling sker via Dansk Internet Betalingssystem. Varer, der bestilles til levering i lande uden for EU, fratrækkes den danske moms. Der tages ikke kortgebyr ved betaling med danske kreditkort.

Fragt

Vores pakker leveres med enten GLS, Post Danmark eller ved afhentning i butikken. Fragtpriserne er således:

GLS Pakkeshop – 39 kr. GLS Erhverv – 49 kr. GLS Privat Levering – 59 KR. GLS (Grønland og Færøerne) – 316 kr. GLS (USA) – 699 kr. GLS (EU-lande udenfor Danmark) – 699 kr. Afhentning på adressen – Gratis Vi sender normalt indenfor 2-5 hverdage, såfremt varerne er på lager. Men kontakt.dk forbeholder sig ret til at levere indenfor 10 dage, hvis bestillingen falder sammen med weekend, helligdage eller lignende. Kontakt.dk kan dele en ordre på flere varer op i flere leveringer – men fakturerer kun kunden én gang.