Kupon mærker: måltidskasse

Skagenfood Bestil i dag,3 x 25% på de første leveringer! (Spar op til 472 kr.)

🐟 Friskhed i hver bid! Velkommen til vores hav af...mere
🐟 Friskhed i hver bid!

Velkommen til vores hav af friske fisk og skaldyr, hvor kvalitet møder bekvemmelighed. Dyk ned i vores udvalg af havets skatte, nøje udvalgt for at bringe en bølge af smag og ernæring til dit bord.

🦐 Skaldyrsorgie, leveret til din dør

Oplev bekvemmeligheden ved at få de fineste skaldyr bragt direkte til din dørtrin. Fra saftige rejer til møre muslinger – vores udvalg af skaldyr er ikke kun lækre, men også let tilgængelige, så du kan nyde en gourmetoplevelse uden besvær.

🌊 Fangst af dagen – Friskere bliver det ikke

Vores “Fangst af dagen” er nøje udvalgt fra de friskeste kilder, sikrer en uovertruffen smag og tekstur. Vores dedikation til kvalitet sikrer, at du altid får det bedste, havet har at tilbyde.

🔪 Skåret til perfektion

Vores fisk og skaldyr er professionelt skåret til perfektion, hvilket gør tilberedningen en leg. Spar tid uden at gå på kompromis med kvaliteten – vores produkter er klar til at blive en del af dine yndlingsopskrifter.

🌐 Bæredygtig smag med omtanke

Vi tager vores ansvar overfor miljøet alvorligt. Vores fisk og skaldyr kommer fra bæredygtige kilder, så du kan nyde din yndlingsmad med god samvittighed.

Oplev en verden af friske smagsoplevelser – let tilgængeligt, bæredygtigt og leveret lige til din dør. Gør dit måltid uforglemmeligt med vores udvalg af friske fisk og skaldyr!

Som en ekstra bonus kan du lige nu spare 3 x 25% på dine første leveringer! Det svarer til besparelser på op til 472 kr. 🎉 Brug rabatkoden  (gælder for alle måltidskasser). 🛒💰

Mindre

mmen2024 Få kode
Udløber 26. september 2025

RetNemt Måltidskassen hvor du bestemmer – 2×25% – spar op til 674.50 kr. på dine første 2 måltidskasser.

Total fleksibelt. Alle retter er sunde.  Måltidskassen hvor du bestemmer -...mere

Total fleksibelt. Alle retter er sunde. 

Måltidskassen hvor du bestemmer – fra uge til uge. Nem, sund og varieret aftensmad, leveret lige til døren. Alt hvad du har brug for til aftensmaden, pakket og klar. Nemt og hurtigt at lave, bare følg den gode opskrift. I kan selv justere på måltidskassens retter fra uge til uge.

 

Unikke fordele ved RetNemt:

  • Du har selv mulighed for at bestemme, hvad der skal stå på menuen, når du bestiller fra RetNemt Måltidskasser
  • Du kan vælge mellem 40 retter hver uge
  • Du kan fravælge udvalgte ingredienser, familien ikke kan lide, tåle eller ønsker.
  • Du kan selv vælge, hvor mange dage om ugen, du vil have mad til – alt fra 2 dage til 5 dage.
  • Inden bindinger
  • Indbygget bæredygtighed

  Mindre

HelloFresh Et godt måltid måltidskasse når det passer dig Spar op til 1 199 kr. på 5 kasser!

Én af Danmarks lækreste måltidskasser Som tager fleksibilitet til helt...mere

Én af Danmarks lækreste måltidskasser

Som tager fleksibilitet til helt nye højder. Med HelloFresh kan du sammensætte din ugentlige menu lige som du kan li’ den – og du kan udskifte dine retter, lige når det passer dig. Hver uge får du 18 opskrifter at vælge imellem med alt fra danske darlings til det vidunderlige verdenskøkken.

Med HelloFresh kan du bestille tre til fem måltider og servere for to til fire personer hver uge. Du kender din egen smag bedre end nogen anden, så du kan skræddersy dine opskrifter til at vække din appetit bedst muligt.

Klassisk – det mangfoldige mix af danske darlings og det vældige verdenskøkken. Her kan du kombinere saftigt kød med pivfrisk fisk eller vegetariske retter. Lige som du kan li’ det.

Vegetar – vegetarkassen fra HelloFresh er tætpakket med friske grøntsager og naturlige proteiner fra det grønne planterige. Den kan nydes af både garvede grøntsagselskere og de nysgerrige, som ønsker at udvide deres kulinariske horisont

Inspiration til indhold

Mindre at tænke på, mere at nyde
Madplanlægning og inspiration til aftensmåltidet kan være en vanskelig og langsommelig process. Med vores afmålte og friske ingredienser og sjove opskrifter, kan du i stedet bruge tiden på noget, som er vigtigt for dig.

Inspirerende middage på dine vilkår
Du kan vælge dine ugentlige opskrifter, tilføje ekstra serveringer til de middage med familie eller venner, sætte dit abonnement på pause eller opsige når som helst. Fleksibiliteten stopper ikke her – du vælger også hvor og hvornår du ønsker din måltidskasse, og du kan altid spore leveringen via vores app.

Et godt måltid behøver ikke være kompliceret
Selve madlavningen er også gjort let for dig. Du modtager overskuelige opskrifter med 6 tydelige trin og billeder. Alle opskrifter ankommer med farvekoder, som passer til din måltidspose, som indeholder alle de ingredienser du skal bruge til måltidet. Du finder mange opskrifter på menuen som kan laves på under 25 minutter, og som ikke kræver timers oprydning, når energien er brugt op.

Bæredygtige middage
HelloFresh er den første 1st CO2-neutrale måltidskasseleverandør, som udligner 100% af direkte CO2-udslip. Desuden bekæmper vi sammen madspild med vores afmålte ingredienser. Det er derfor ikke kun lettere rutiner, du kan se frem til med HelloFresh – men også mere bærdygtige, sunde og gode rutiner. Mindre

OAFF1199 Få kode
Udløber 1. august 2025